Serviceydelser

En verden af tekniske kompetencer

Hos Bast & Co har vi opbygget vores kompetencer gennem 25 år, hvor vi har specialiseret os indenfor reparation, renovering og vedligehold af produktions- og værktøjsmaskiner.

Vi ser muligheder i ældre maskiner som gør, at de kan bruges mange år frem og derfor fortsætter med at være en god investering for dig. Samtidig sætter vi en stor ære i, at betjene vores kunder hurtigt og effektivt da vi har forståelse for, at jeres tid er værdifuld.

Vores serviceydelser bærer præg af vores erfaring med ældre maskiner, kombineret med den nye udvikling inden for digitalisering. Vi lytter til dine ideer og finder frem til dem bedste løsning der passer efter de behov som opstår på markedet.

Bast & Co bestræber sig på at tage mest muligt hensyn til dig som kunde, så ydelserne tilpasses nøjagtigt til dit pågældende behov. Vi giver faste tilbud, faste aftaler og terminer tilpasset dine behov. Vi satser på hurtigst mulig levering af vores serviceydelser, for at mindske dit driftstab.

Læs mere om Vores mange kompetencer herunder, eller klik på linket og se en kort film om Os her: http://youtu.be/8vV46F-AJ6Y

Andre kompetencer