Nedtagning og maskinflytning

Nedtagning, transport og opstilling af maskiner

Bast & Co har mange års erfaring med nedtagning, transport og opstilling af enkelt-maskiner samt hele fabriksanlæg. Vores erfaringer er indsamlet gennem mange forskelligartede opgaver. Det faktum, at vi har det rette moderne udstyr, gør os i stand til at hjælpe dig med stort set hvilken som helst opgave, hvad angår bearbejdning- og værktøjsmaskiner. Vi leverer ordren i hovedentreprise eller som underleverandør efter kundens eget ønske.

Vi påtager os hele processen i forbindelse med nedtagning, transport og opstilling af maskiner, og vi leverer den eller de pågældende maskiner tilbage til kunden, afprøvede og produktionsklare.

I forbindelse med maskinflytning skal maskinen gennemgå et lovpligtigt eftersyn for at sikre, at maskinen er korrekt opstillet, og at sikkerhedsfunktionerne fungerer efter hensigten.

Bast & Co ønsker at være en seriøs leverandør, og vi udfører altid lovpligtige eftersyn i forbindelse med maskinflytninger.

 

Flytning af hele fabriksanlæg

Vi udfører også nedtagning, opstilling og transport af hele fabriksanlæg, og vi håndterer selv de største maskiner med stor nøjagtighed og sikkerhed.

poster