Nedtagning og maskinflytning

Nedtagning, transport og opstilling af maskiner

Bast & Co har mange års erfaring med nedtagning, transport og opstilling af enkelt maskiner samt hele fabriksanlæg. Vores erfaringer er indsamlet gennem mange forskelligartede opgaver. Det faktum, at vi har det rette moderne udstyr, gør os i stand til at hjælpe dig med stort set hvilken som helst opgave, hvad angår bearbejdning- og værktøjsmaskiner. Vi leverer ordren i hovedentreprise eller som underleverandør efter kundens eget ønske.

Vi påtager os hele processen i forhold til nedtagning, transport og opstilling af maskiner, og vi leverer den eller de pågældende maskiner tilbage til kunden afprøvede og produktionsklare.

I forbindelse med maskinflytning skal maskinen gennemgå et lovpligtigt eftersyn for at sikre, at maskinen er korrekt opstillet, og at sikkerhedsfunktionerne fungerer efter hensigten.

Bast & Co ønsker at være en seriøs leverandør, og vi udfører altid lovpligtige eftersyn i forbindelse med maskinflytninger.

 

Flytning af hele fabriksanlæg

Vi udfører også nedtagning, opstilling og transport af hele fabriksanlæg, og vi håndterer selv de største maskiner med stor nøjagtighed og sikkerhed.

poster