Reparation og renovering

Bedre løsning at lade Bast & Co. renovere.

Det er som regel langt billigere og ofte væsentlig bedre, at reparere en brugt maskine frem for at investere i helt en ny. Dette skyldes at man ved, hvad man har og kender både ydeevne og kvalitet på den pågældende maskine. Dermed slipper man for en tidskrævende oplæring af de fagfolk, der skal betjene maskinen. 

Hos Bast & Co har vi udviklet en teknik, som gør det væsentlig hurtigere og dermed også billigere for kunden, at få repareret eller renoveret deres maskiner. Da tiden spiller en væsentlig rolle i vores arbejde, fremstiller vi selv en stor del af de reservedele, der anvendes til reparation og renovering af maskiner.  

Bast & Co bestræber sig på at tage mest muligt hensyn til den enkelte kunde, så ydelserne tilpasses nøjagtigt til den pågældende kunde. Vi giver faste tilbud, faste aftaler og terminer tilpasset kundens behov. Vi satser på hurtigst mulig levering af vore ydelser, for at mindske driftstab for kunden.

Fremstilling af reservedele

Med tidsfaktoren som et væsentligt parameter, fremstiller vi selv en stor del af de reservedele, der anvendes til renovering og reparation af kundemaskiner. Vores maskinpark er alsidig og omfatter alle væsentlige værktøjsmaskiner og hjælpeværktøjer. 

poster