Serviceeftersyn

Service for længere levetid og større præcision

Serviceeftersyn kan altid betale sig

Hvis du vil bevare dine værktøjsmaskiners ydeevne, bør du få foretaget et regelmæssigt serviceeftersyn. Det er uden tvivl den sikreste måde at bevare maskinens værdi på. Vi er eksperter på området og giver dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud på serviceeftersyn i jeres maskinpark.

Udover geometrisk udmåling af maskinen, kontrollerer vi blandt andet også smøresystemet, hydraulik, vangeskrabere, kiler, dæklister, spindlere, møtrikkere, lejer og gearkassen. Efter et gennemgribende eftersyn udarbejder vi en tilstandsrapport, som beskriver maskinens faktiske niveau i detaljer. Vi anbefaler altid, at du får foretaget en tilstandskontrol inden køb af brugte maskiner. 

  • Maskinen skal være korrekt oprettet, for at hindre unødig slitage på vanger og slæder.
  • Smøring skal være intakt, for at undgå hurtig nedslidning eller rivning på vanger samt skader på kunststofbelægninger.
  • Vangeskrabere må ikke være stive eller slidte, da de skal hindre indtrængen af fremmedlegemer.

En udførlig servicerapport er et godt værktøj som beslutningsgrundlag for, om du skal investere i ny produktions- eller værktøjsmaskine eller lade os reparere din nuværende maskine. 

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud på en kundetilpasset servicekontrakt.

Du kan som kunde frit vælge mellem følgende servicepakker:

- Partneraftale der dækker serviceeftersyn af maskiner.

- Tryghedsaftale  der dækker de årlige lovpligtige eftersyn.

- Partner+aftale der er en kombination af Partner og Tryghedsaftalen. Du får altså her både service og lovpligtigt eftersyn udført samtidigt hvilket sparer tid og penge samtidig med at dokumentationen over for de offentlige myndigheder er iorden.

- Partnerkomplet for at vi effektivt kan udføre service og eftersyn er det vigtigt at maskinerne er rengjorte inden opgaven startes. Ved at tegne en Partnerkomplet aftale varetager Bast & Co A/S også rengøringen af maskinen inden service.